пʼятниця, 13 травня 2011 20:33

Євросоюз виділить 12 мільйонів на розвиток Криму та Севастополя

Євросоюз виділить 12 мільйонів на розвиток Криму та Севастополя

Європейський комісар Штефан Фюле називає розвиток українських регіонів ключовим елементом процесу політичної асоціації та економічної інтеграції Києва з Європейським Союзом.

Європейська комісія прийняла рішення виділити 12 мільйони євро для підтримки керівництва України на розвиток Автономної Республіки Крим і Севастополя.

Відповідну угоду буде підписано в п'ятницю в Брюсселі з боку Єврокомісії Фюле і з української - главою Ради міністрів Криму Василем Джарти.

Напередодні підписання Фюле заявив, що регіональний розвиток є надзвичайно важливим для Східного партнерства в цілому і для України зокрема.

"Це є ключовим елементом у процесі політичної асоціації та економічної інтеграції, яку ми будуємо разом з Україною. Я також переконаний, що ця ініціатива сприятиме скороченню нерівності та розриву в розвитку між Кримом та іншими регіонами країни", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз виділить 12 мільйонів на розвиток Криму та Севастополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі