субота, 23 листопада 2013 05:08

"Євромайдан" у Києві відвідали п'яні "тітушки"
5

Виступ Анатолія Гриценка
Фото: Фото: Денис Тимошенко
Промова В'ячеслава Кириленка
Нетверезі хлопці

Під час мітингу на підтримку євроінтеграції на Майдані Незалежності у Києві неодноразово спалахували палкі суперечки між прихильниками асоціації з Євросоюзом та нетверезими молодими людьми.

Зокрема, під час виступу народного депутата, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка прямо під сценою п'яний молодик почав вигукувати нецензурні слова і звинувачувати політиків у марнословстві.

До нього відразу підбігли кілька протестувальників у дощовиках і культурно вивели за межі натовпу людей.

"Іди додому!" - порадили мітингувальники хлопцю.

Крім того, під час промови народного депутата від ВО "Батьківщина" В'ячеслава Кириленка двоє інших нетверезих молодих людей у спортивних костюмах поводили себе надто зухвало і голосно лаялись. Люди довкола обурювались і запитували молодиків: "Навіщо ви сюди прийшли, провокатори?"

Як пояснив один із учасників мітингу Євген, це могли бути звичайні мешканці райцентрів або сіл, які розташовані навколо Києва.

"Для них вибратись у центр столиці, по дорозі хильнувши чарку — це вже подія. А тут ще музика, співи, багато людей... Необов'язково, що це — заслані владою "козачки", - зазначив активіст.

Зараз ви читаєте новину «"Євромайдан" у Києві відвідали п'яні "тітушки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі