середа, 29 січня 2014 12:29

Якщо в Рибака не домовляться, Рада голосуватиме за безумовну амністію - Мірошниченко

Якщо в Рибака не домовляться, Рада голосуватиме за безумовну амністію - Мірошниченко
Юрій Мірошниченко. Фото: telegraf.com.ua

Якщо нардепи не зможуть домовитись про спільну редакцію закону про амністію, депутати Верховної Ради проголосують за опозиційний варіант законопроекту.

Про це повідомив представник президента у парламенті та народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко перед засіданням Верховної Ради у середу.

"Будемо намагатись вийти на спільну точку зору стосовно закону. Якщо не вийде, тоді буде поставлено на голосування законопроект про безумовну амністію, представлений опозицією", - сказав Мірошниченко.

За його словами, відмінності між двома законопроектами полягають тому, що опозиційний - безумовний, тобто не зобов'язує упродовж 15 діб звільнити усі захоплені адмінбудівлі та звільнити для проїзду центральні вулиці столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа побачила, що Путін готовий "дружити" з українською опозицією - Le Figaro

"Опозиція готова звільнити органи місцевого самоврядування і органи місцевої влади. А от Будинок профспілок чи Жовтневий палац вони не бачать можливим звільнити, так само як і вулицю Хрещатик", - сказав він.

Мірошниченко також додав, що згідно його інформації позафракційні депутати підтримують обидва законопроекти про амністію.

Нагадаємо: на вечірньому засіданні позачергової сесії Верховної Ради 28 січня народні депутати мали ухвалити закон про амністію. Проте перемовини тривають і засідання так і не було розпочато після перерви.

Зараз ви читаєте новину «Якщо в Рибака не домовляться, Рада голосуватиме за безумовну амністію - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі