понеділок, 14 лютого 2022 13:55

"Якщо якийсь Гіркін спробує захопити адмінбудівлі - буде розстріляний без попередження" - Монастирський

"Якщо якийсь Гіркін спробує захопити адмінбудівлі - буде розстріляний без попередження" - Монастирський
Зараз не 2014 рік, Україна стала сильнішою, сказав міністр. Фото: МВС

Незважаючи на заяви про можливі агресивні дії з боку Російської Федерації, у правоохоронних органах України ніхто не панікує і не боїться.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у понеділок.

"Ми не допустимо жодних сепаратиських проявів на кшталт тих, що були навесні 14 року в Харкові, Луганську, Донецьку. Повторення Слов'янська ми також не допустимо.

Якщо якийсь "гіркін" спробує захопити адмінбудівлі - він буде розстріляний нашим спецназом без попередження і вагань", - заявив очільник МВС.

Зі слів міністра, 300 тис. поліцейських, нацгвардійців, прикордонників і рятувальників кожен день несуть свою службу на захисті внутрішньої безпеки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні стартували масштабні військові навчання "Заметіль-2022": фото та відео

"Чим кожен з вас може зараз допомогти?

По-перше - зберігайте спокій. Не панікуйте. Зараз не 2014 рік. Україна стала сильнішою і організованішою.

По-друге, кожен на своєму місці повинен виконувати роботу, яку він виконує кожного дня для того, щоб працювали школи, лікарні, дитячі садки, підриємства. Все буде добре. Слава Україні", - звернувся міністр.

Ігор Гіркін - відставний офіцер збройних сил РФ, колишній полковник ФСБ, воєнний злочинець. Учасник російської збройної агресії проти України в Криму і на Донбасі.

Проти нього порушені кримінальні справи за тероризм, порушення суверенітету і територіальної цілісності України, катування і умисні вбивства.

2019 року Нідерланди оголосили Гіркіна у міжнародний розшук як особу, причетну до знищення Боїнга MH-17.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо якийсь Гіркін спробує захопити адмінбудівлі - буде розстріляний без попередження" - Монастирський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі