четвер, 13 травня 2021 21:52

Єрмак з послами G7 обговорив ситуацію на Донбасі

Єрмак з послами G7 обговорив ситуацію на Донбасі
Зустріч Андрія Єрмака з послами G7, Швеції та ЄС. Фото: president.gov.ua

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак провів зустріч з послами Великої сімки, Швеції і Євросоюзу.

Він розповів дипломатам про останні ініціативи України, зроблених для досягнення миру на Донбасі, повідомляє прес-служба глави держави.

Також Єрмак запропонував активізувати роботу Нормандського формату і долучити до його роботи експертів з політичних, військових і юридичних питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна країна зобов'язалась сприяти вступу України до ЄС

Керівник ОП також розповів про хід реформи корпоративного управління державними компаніями і запросив представників G7 приєднатися до підготовки проекту закону про вдосконалення корпоративного управління юридичними особами, акціонером яких є держава.

На зустрічі йшлося і про ситуацію навколо Нафтогазу України. Єрмак заявив, що на зустрічі з наглядовою радою компанії всім членам наглядової ради буде запропоновано залишитися працювати під гарантії збереження конструктивного діалогу з новим главою правління Нафтогазу. Він перебуватиме на цій посаді до проведення нового прозорого конкурсу.

Президент Володимир Зеленський в День пам'яті та примирення разом з послами країн Великої сімки відвідав Луганську область. Про це повідомив посол Європейського союзу в Україні Матті Маасікас.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак з послами G7 обговорив ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі