середа, 09 червня 2010 17:26

Екс-соратник Тимошенко похвалив Азарова за Податковий кодекс

Екс-соратник Тимошенко похвалив Азарова за Податковий кодекс

Народний депутат Олександр Фельдман вважає, що уряд Миколи Азарова зробив колосальний крок на зустріч українському підприємництву в межах урядового проекту Податкового кодексу.

"Всі найактуальніші напрацювання депутатів від різних фракцій, які займаються захистом прав малого та середнього бізнесу, - фактично увійшли до урядового проекту Податкового кодексу. Це дуже правильний, дуже грамотний і дуже своєчасний крок. Такі податки платити буде легко та приємно", - заявив Фельдман.

"Я думаю, що запропонована урядом редакція Податкового кодексу буде підтримана в парламенті не менш ніж конституційною більшістю депутатів" – вважає Фельдман.

Нагадаэмо, що сьогодні Кабмін представив нову редакцію Податкового кодексу України, де передбачено зниження ставок ПДВ і податку на прибуток, зменшення кількості місцевих податків і зборів, модернізація спрощеної системи оподаткування, запровадження податкових канікул для окремих категорій підприємців.

За матеріалами Подробности
Зараз ви читаєте новину «Екс-соратник Тимошенко похвалив Азарова за Податковий кодекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі