пʼятниця, 26 листопада 2010 15:07

Експерт назвав умову звільнення Азарова

Експерт назвав умову звільнення Азарова

Прем'єр-міністр Микола Азаров не буде відправлений у відставку до Різдва.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Віктор Небоженко.

"Після Різдва у Януковича і Азарова буде довга чоловіча бесіда. Тоді вже буде прийнято рішення: чи залишиться він прем'єр-міністром, чи йому знайдуть заміну. Будуть говорити про результати роботи, про професійну команді, про те, що робити із наслідками Податкового і Житлового кодексів, як виконати обіцянки перед Росією і одночасно перед МВФ. У Азарова на це повинні бути якісь дотепні відповіді. Він повинен над цим думати кожен день. Але Новий рік ми будемо зустрічати ще з цим прем'єром", - зауважив експерт.

Появу у пресі інформації про можливу відставку Азарова він називає класикою.

"Справа в тому, що ЗМІ знаходяться під контролем не Азарова, а інших людей. Частина з них контролює "Інтер", газову промисловість. З іншого боку, інформаційно-аналітична політика теж не залежить від Азарова. Вона належить донецьким. Він нічого тут зробити не може. Одразу дві групи не дають йому бути почутим населенням. Але він до цього і не прагне", - пояснив Небоженко.

За словами політолога, голова Нацбанку Володимир Стельмах ще не виконав свої економічні функції перед донецькими бізнесменами, тому поки він не вирішить їх питання, залишиться на посаді.

"Найголовніше, що Янукович ще не став президентом. По-справжньому він таким буде тільки ближче до Різдва. Я не маю на увазі тяжкий погляд, легкість ходи, нову краватку. Просто він опанує цю машину", - додав він.

Нагадаємо, один із "регіоналов" заявив, що найближчими днями може відбутися відставка прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Наче б то він має очолити Нацбанк замість Володимира Стельмаха.

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав умову звільнення Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі