неділя, 06 жовтня 2024 17:50

Ексголова ЦРУ назвав слабкі і сильні сторони Росії

Ексголова ЦРУ назвав слабкі і сильні сторони Росії
Ексголова ЦРУ Девід Петреус назвав слабкі і сильні сторони Росії. Фото: slovoidilo.ua

Ексголова ЦРУ розповів про слабкі і сильні сторони Росії.

Те, як росіяни використовують своїх солдатів, - це майже злочинно. І це - одна зі слабких сторін Росії у війні, заявив командувач Міжнародними об'єднаними збройними силами в Іраку й Афганістані, ексдиректор ЦРУ генерал Девід Петреус в інтерв'ю Liga.net.

"Вони погано навчені. Вони можуть навіть ніколи не зустрічатися зі своїм командиром роти, а тим паче батальйону. Їх кидають у смертоносні штурми. Вони не сприяють розвитку інноваційної культури на невеликому рівні, на рівні невеликого підрозділу", - розповів генерал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдиректор ЦРУ: У світі не вірять, що Путін нападе на НАТО

Українська розвідка постійно оцінює сильні та слабкі сторони Росії.

"Курська операція показує, що одне слабке місце точно вдалося знайти. Впевнений, що будуть інші", - зазначив Петреус.

Росія має також низку сильних сторін, окрім переваги у розмірах та підтримки країн так званої вісі зла. Одна з них полягає у тому, що ця країна є низхідною системою, додав він.

"Якщо верхівка країни вирішує, що треба взятись за певну розробку чи адаптацію, вони можуть наказати реалізувати це дуже швидко. Вся система працюватиме на це. Хоча, можливо, це буде і не так ефективно, як реалізація ініціативи, яка йде знизу вверх. Так, до речі, переважно відбувається в України", - інформує ексголова ЦРУ.

Він також зауважив, що потужність оборони росіян на Запоріжжі була дуже помітною.

"Кілька ліній оборони, величезні мінні поля, глибокі траншеї, підземні бункери, загородження з колючого дроту, артилерія, дрони. Я не можу уявити складнішої лінії фронту, ніж ця", - сказав генерал.

Українські сили здатні проводити приголомшливі операції та утримуватись на території Росії, повідомив ексголова ЦРУ Девід Петреус.

За його словами, наступ ЗСУ у Курській області став сюрпризом для всіх. Особливо - для самих росіян. На думку генерала, це вже визначна історія. Адже в епоху безпілотників та повсюдного спостереження українське командування фактично змогло зібрати сили чотирьох або й більше бригад біля кордону і досягти несподіванки на полі бою.

Зараз ви читаєте новину «Ексголова ЦРУ назвав слабкі і сильні сторони Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі