вівторок, 12 січня 2021 12:04

Економіст розповів, що означають американські санкції для нардепа з партії Зеленського

Економіст розповів, що означають американські санкції для нардепа з партії Зеленського
Президент Зеленський на з'їзді партії "Слуга народу" позаторік перед парламентськими виборами. Зліва - Дубінський. Фото: Макс Левін, LB.ua

Через індивідуальні санкції, які США запровадили проти "слуги народу" Олександра Дубінського, нардеп не зможе відкрити навіть гривневий рахунок в українському банку. Про це сказав інвестиційний банкір Сергій Фурса.

"Персональні санкції проти Дубінського означають, що американці назвали його "російським агентом", який намагався вплинути на їхні вибори. І тепер Дубінський не зможе навіть гривневий рахунок відкрити в українському банку", – цитують економіста "Букви".

Також можуть видалити акаунт Дубінського у Facebook, зауважив Фурса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" Ясько розповіла про "схиляння перед російським порядком денним" у фракції

У минулий понеділок стало відомо, що США запровадили індивідуальні санкції, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача".

Торік Посольство США заявило, що Деркач є російським агентом.

Зараз ви читаєте новину «Економіст розповів, що означають американські санкції для нардепа з партії Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі