вівторок, 16 лютого 2010 12:23

Єфремов розповів про митний союз з Росією і дату місцевих виборів

Єфремов розповів про митний союз з Росією і дату місцевих виборів

Партія регіонів не виключає входження України до митного союзу з РФ, Білоруссю і Казахстаном. Про це у Верховній Раді заявив перший заступник голови фракції Партії регіонів, голова регламентного комітету ВР Олександр Єфремов.

"Нам необхідно вивчити детально цей напрям. Ми ніколи не займаємося демагогією на відміну від Тимошенко. Можливо, це і реально. Необхідно дивитися вигоди і втрати для України від тої чи іншої угоди та на підставі цього ухвалювати рішення", - сказав він, коментуючи заяву депутата фракції НУ-НС Анатолія Гриценка.

Нагадаємо, що Гриценко після зустрічі з прем"єр-міністром Юлією Тимошенко заявив: "Прем"єр стурбована тим, що Віктор Янукович, за її словами, нібито вже підписав угоду про входження України до митного союзу в обмін на 20-відсоткове зниження ціни на газ".

Крім того, за словами Єфремова, місцеві вибори, найімовірніше, відбудуться навесні 2011-го.

"Враховуючи, що ми проголосували за скасування постанови про проведення місцевих виборів 30 травня ц.р., дата місцевих виборів залишається відкритою. Тепер визначення дати місцевих виборів пов"язане з вирішенням питань змін Конституції. Дано доручення групі депутатів, які займуться цим, і логіка подій підказує, що вибори відбудуться навесні наступного року, тобто через рік ", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України прийняла постанову "Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Верховної Ради України" Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2010 р. ". За ухвалення законопроекту проголосували 250 депутатів з 420 зареєстрованих у залі.

РБК-Україна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єфремов розповів про митний союз з Росією і дату місцевих виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі