понеділок, 28 лютого 2011 15:34

Єфремов попередив, що жарти з держкоштами закінчилися

Єфремов попередив, що жарти з держкоштами закінчилися

Народний депутат, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сподівається, що опозиція разом з більшістю проголосує за антикорупційний закон.

Про це він заявив на погоджувальній раді лідерів фракцій та голів парламентських комітетів у понеділок, повідомила прес-служба Партії регіонів.

"Ви знаєте, що на цьому тижні буде розглядатися законопроект, що стосується антикорупційної діяльності. Поправки, внесені в цей законопроект, вимагають серйозного обговорення. Ми сподіваємося, що з прийняттям цього документа ми зможемо налагодити системну боротьбу з таким ганебним явищем, як корупція в нашій державі ", - зазначив Єфремов.

Він також підкреслив, що влада зацікавлена у прийнятті цього законопроекту.

"У цьому зацікавлена влада. Є доручення президента з цього питання. Я б хотів звернутися до всіх без винятку представників органів державної влади, які пов'язані з державним бюджетом, щоб вони зрозуміли: жарти, які раніше допускалися з довільним оперуванням державних коштів, вже закінчилися. Ми повинні розуміти, що кожна державна копійка буде на обліку. І людина, яка її розподіляє, буде нести відповідальність, якщо вона буде спрямована не на ті функції, які передбачені державним бюджетом ", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов попередив, що жарти з держкоштами закінчилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі