четвер, 16 грудня 2010 12:07

Єфремов не виключає кримінальної відповідальності для Тимошенко

Єфремов не виключає кримінальної відповідальності для Тимошенко

Тимошенко можуть притягнути до кримінальної відповідальності, якщо аудит виявить факти розкрадання бюджетних коштів.

Про це журналістам сказав лідер фракції ПР у Верховній Раді Олександр Єфремов.

"Аудит проводився по семи напрямках. Це по медикаментах, по купівлі автомобілів, по фактах розбазарювання грошей в мінохорони здоров'я. Крім того закінчила роботу наша парламентська комісія по держрезерву, і там виявлені серйозні зловживання і розкрадання грошей", - зазначив Єфремов.

За його словами, завтра ця комісії мала б звітувати по цьому питанню.

"А що стосується Кіотського протоколу і чому там ведуться слідчі дії, це тому, що для того, аби конкретно Тимошенко пред'явити якісь вимоги, мають бути слідчі дії. Тому що, якщо немає безпосереднього підпису і печатки прем'єр-міністра під цими документами, то треба провести слідчі дії, щоб було зрозуміло, наскільки прем'єр-міністр була поінформована і являлася учасником процесу", - наголосив Єфремов.

Він також додав, що по Кіотському протоколу була пряма вказівка Тимошенко.

"Були її вказівки, стоять відповідні підписи, і гроші, які приходили в державу і не мали використовуватись на інші речі, вона власним рішенням перерозподілила ці гроші. А це порушення договору. Це грубе порушення законодавства", - підкреслив регіонал.

За словами Єфремова, якщо будь-який керівник займається не цільовим використанням коштів, то "він може попасти під кримінальну відповідальність і нести покарання. Це стосується і Тимошенко".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єфремов не виключає кримінальної відповідальності для Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі