неділя, 27 червня 2021 22:16

Два втрачені роки - журналіст про президенство Зеленського

Два втрачені роки - журналіст про президенство Зеленського
Журналіст, дивлячись інтерв'ю Зеленського, каже, що "офігів". І не тільки від заяв про справу "вагнерівців". Фото: Reuters

За два роки президентства Володимира Зеленського так і не відбулося судової реформи. Про це сказав журналіст Данило Мокрик у відеоблозі, коментуючи інтерв'ю президента телеканалу олігарха Ігоря Коломойського.

Коли Зеленського запитують, чи збирається іти на другий термін, він у відповідь майже кокетує: "Складно казати і складно відповідати на це питання. Хочеться деякі речі просто встигнути зробити. Мені здається, я багато чого встигну".

"Вже два роки президентсва Зеленського минуло, а судову реформу в Україні ще так і не почали. Ба більше, вже понад два місяці невідкладний законопроєкт Зеленського про ліквідацію одного лише Окружного адміністративного суду міста Києва лежить у Верховній Раді і нічого з ним не відбувається. І це все два втрачені роки часу. При тому, що сам Зеленський в тому ж інтерв'ю визнає, що судова реформа - це майже пріоритет номер один", - каже Данило Мокрик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Довірився Лукашенкові" - Зеленського гостро висміяли в програмі Майкла Щура

"Зеленського варто обрати на другий термін, бодай для того, щоб перевірити, скільки ж взагалі років може минути, поки він зі своєю монобільшістю нарешті проведуть реальну судову реформу", - іронізує журналіст.

"Ледве минає місяць, як в рамках тяжкої і безкомпромісної боротьби з олігархами президент дає бонусне інтерв'ю телеканалу олігарха Ігоря Коломойського", - каже Данило Мокрик.

У березні президент Зеленський заявляв про "термінове лікування" судів. "Систему мають заповнити професійні, порядні судді", - казав він на форумі.

13 квітня вніс до Верховної Ради як невідкладний законопроєкт "Про ліквідацію Окружного адміністративного суду міста Києва".

Зараз ви читаєте новину «Два втрачені роки - журналіст про президенство Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі