неділя, 27 червня 2021 16:07

"Довірився Лукашенкові" - Зеленського гостро висміяли в програмі Майкла Щура

"Довірився Лукашенкові" - Зеленського гостро висміяли в програмі Майкла Щура
Зеленський займається підміною понять, каже Майкл Щур.

Президент Володимир Зеленський порівнює затримання за надуманими звинуваченнями опозиційного білоруського журналіста Романа Протасевича з міжнародними злочинцями і вбивцями - російськими бойовиками "вагнерівцями". Про це сказав теелеведучий Майкл Щур у своїй програмі.

"Уперше президент публічно підтвердив факт операції з затримання "вагнерівців". Хоча до цього він запевняв, що це маячня і такої операції взагалі не було.

Зеленський довірився Лукашенку і урочисто приєднався до пів десятка людей у світі, які йому довіряють. З таким самим успіхом він міг подзвонити "вагнерівцям" і попросити їх здатися СБУ", - сказано в сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зізнання Зеленського: усе гірше, ніж думали - ДТ

Інтерв'ю Зеленського Наталії Мосейчук на телеканалі олігарха Коломойського порівняли з "теплою ванною".

"Цього разу віником зі зручних питань хльоскали президента України. Все інтерв'ю було "гострим" як карамель в шоколаді.

Зеленський поступово зливається із обіцянки бути президентом виключно один термін. Пройшло всього два роки першого терміну. Виходить, що на четвертому році він буде планувати свій третій термін. Зеленський, мабуть уявляє, як океан людей на руках віднесе його до ЦВК"

"Я подзвонив Олександру Григоровичу, його попередив, сказав, що готовий передати йому всю інформацію, що стосується цих людей", - заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю телеканалу олігарха Ігоря Коломойського.

Торік 29 липня в Білорусі затримали 33 бойовиків російської приватної військової компанії "Вагнер". 14 серпня стало відомо, що їх видали Москві.

Через чотири дні журналіст Юрій Бутусов заявив у Facebook, що українські спецслужби вели операцію з розшуку й затримання бойовиків, причетних до збиття малайзійського боїнга, жертвами якого стали 298 цивільних, і українського літака Іл-76, коли загинули 49 військових. За версією журналіста, зрив спецоперації міг трапитися через витік інформації від найближчого оточення Зеленського. Відкласти операцію нібито попросив керівник ОП Андрій Єрмак.

У відповідь Єрмак заявив про "сплановану дезінформаційну кампанію".

У березні цього року народні депутати вийшли до трибуни з банером "Вимагаємо розслідування державної зради в оточенні президента".

Зараз ви читаєте новину «"Довірився Лукашенкові" - Зеленського гостро висміяли в програмі Майкла Щура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі