середа, 14 січня 2009 11:05

Дубина - Путіну: З газотранспортною системою України все гаразд

Дубина - Путіну: З газотранспортною системою України все гаразд

Українська газотранспортна система здатна щорічно транспортувати до Європи 170 млрд куб. м газу. Про це журналістам повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина, коментуючи заяву "Газпрому" про нездатність української ГТС здійснювати транзит газу в необхідних обсягах, повідомляє РБК-Україна.

Він також повідомив, що за підсумками 2008 р. Україна транспортувала до Європи 119 млрд куб. м газу. "І жодного дня не було таких заяв, що є перебій з постачаннями газу. Тому всі ці заяви про нездатність української ГТС взагалі транспортувати газ, не відповідають дійсності", - сказав Дубина.

Нагадаємо, учора прем"єр Росії Володимир Путін висловив припущення, що газотранспортна система України має технічні несправності.

"Можливо, технічний стан газотранспортної системи України знаходиться сьогодні в такому стані, що вона не в змозі прокачувати. Це теж можливо. Тоді потрібно про це прямо і відверто сказати. Потрібно зрозуміти, з якою транспортною системою ми сьогодні маємо справу. Чи в змозі взагалі газотранспортна система України прокачувати газ сьогодні", - заявив Путін.

Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Дубина - Путіну: З газотранспортною системою України все гаразд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі