вівторок, 18 вересня 2012 15:19

Спецтема: Луценко за ґратами

Дружина Луценка розказала, чому він в колонії отримав попередження

Дружина Луценка розказала, чому він в колонії отримав попередження
Ірина Луценко каже, що її чоловіка підставляють навмисне. Фото: svit24.net

Влада дала вказівку керівництву Пенітенціарної служби не йти по відношенню до екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка ні на які пом'якшення. Про це в коментаріGazeta.ua сказала його дружина та захисник Ірина Луценко.

"Вони будуть придумувати будь-які причини, займатися провокаціями – робити все, аби Тимошенко та Луценко не вийшли не тільки раніше, але й вчасно. Будуть шукати приводи, щоб утримувати їх в ізоляції", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таксофони в колонії Луценка запрацюють протягом вересня - пенітенціарна служба

Говорячи про те, чому Луценку у колонії винесли попередження, дружина екс-міністра зауважила: "В той день Юра з 17.30 до 18.30 зробив більше тридцяти намагань додзвонитися. Кожної секунди зв'язок обривали. Коли він мав вийти, в кабінку заглянув вільнонайманий начальник по техніці безпеки Коцюба і сказав йому вийти. Юра відповів: "Без питань. Я правила знаю. Але немає сержанта, який мене супроводжує. Тому я цього не можу зробити". Без супроводження він не має права пересуватися територією колонії. Через 20 хвилин цей сержант прийшов. Юра залишив телефонну карточку і пішов. Він каже, що не відговорювався, не чинив спротив - ніякого конфлікту не було. Це була звичайна розмова. Але на другий день його викликали на комісію і сказали, що йому зроблено попередження".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко сподівається стати президентом?

Луценко нагадала, що влітку 2013 року колишній урядовець може перейти на полегшений режим відбування покарання за умови відсутності доган. За її словами, аби цього не допустити, керівництво колонії "малює йому попередження".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка розказала, чому він в колонії отримав попередження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі