четвер, 28 квітня 2011 18:59

Дружина Луценка каже, що екс-міністр у СІЗО лише п'є чай і каву

Дружина Луценка каже, що екс-міністр у СІЗО лише п'є чай і каву

Інформація ЗМІ про те, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко нібито голодує із осетрами та ковбасами є цинічною брехнею.

Про це на прес-конференції заявила дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко.

За її словами, остання передача з дому була 19 квітня, "за два дні до рішення суду".

"Юра знав наперед на 90%, що його не випустять з СІЗО. Він був морально готовий до цього, тому попросив мене нічого не нести. Він сказав, що буде оголошувати голодування, тому цинізм про те, що Юра голодує з осетриною, рибою та ковбасами зашкалює...Бог їм суддя за таку брехню", - зазначила вона.

Дружина Луценка зазначила, що у СІЗО є постійне відеоспостереження.

"За ним постійно спостерігають у камері і правоохоронці знають, що Юрій Луценко нічого не їсть", - зазначила вона.

За її словами свідченням цього є той факт, що сьогодні двох його співкамерників викликали до керівництва СІЗО і просили дати покази про те, чи голодує Луценко, чи ні.

"І ці люди дали свідчення про те, що Луценко п'є лише воду, чай без цукру та каву з цукром і ніяких інших речей він не вживає", - наголосила вона.

Ще одним підтвердженням голодування Луценка за словами дружини є те, що до нього щодня приходить лікар та міряє його тиск.

"Перші два дні тиск був високим - 130\110. Це свідчить про те, що у Юрія серйозна ситуація з серцем. На сьогоднішній день тиск у нього впав. Верхня позначка 60, а нижня ще нижча. Це свідчить про те, що імунна система бореться, людина ослаблена", - уточнила Ірина.

"На запитання лікаря СІЗО чи голодує Луценко, той відповів "як перед священником і перед лікарем кажу так, голодую", - процитувала екс-міністра його дружина. 

На її переконання все вищенаведене свідчить про те, що Юрій Луценко по-справжньому голодує.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка каже, що екс-міністр у СІЗО лише п'є чай і каву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі