понеділок, 09 квітня 2012 16:02

Дружина Іващенка попросила Карпачову приїхати до суду над її чоловіком

Дружина Іващенка попросила Карпачову приїхати до суду над її чоловіком
Ніна Карпачова приїхала на засідання суду над екс-чиновником. Фото: obozrevatel.com

Уповноважений ВР України з прав людини Ніна Карпачова прибула до Печерського суду для з'ясування умов, в яких проходить судове засідання над колишнім в.о. міністра оборони України Валерієм Іващенком.

Зайшовши до будинку суду, Карпачова спочатку підійшла до голови Печерського райсуду Інни Отрош щоб з'ясувати, на якій підставі судовий процес над Іващенком проходить в конвойній кімнаті, де він лежить на ношах.

Зазначимо, дружина Валерія Іващенка Валентина Іващенко попросила Карпачову приїхати до Печерського райсуду Києва на Хрещатику і подивитися, в яких умовах проходить судовий процес над її чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Іващенка порадила судді Вовку взяти самовідвід

Як повідомлялося раніше, сьогодні зранку Іващенка не було доставлена на судове засідання. Конвоїри повідомили, що екс-чиновник відмовився залишати СІЗО. У свою чергу, адвокати пояснили, що тюремщики перекрутили інформацію: Іващенко не не хоче приїзджати до суду, а не може фізично через гострий біль. У судовому засіданні було оголошено перерву.

Пізніше Іващенка таки доставили до суду, але не в автозаку, а в машині "швидкої" допомоги. До зали засідань його внесли на ношах.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Іващенка попросила Карпачову приїхати до суду над її чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі