понеділок, 18 квітня 2011 16:43

Довгого таки змусили написати заяву про відставку - ЗМІ

Довгого таки змусили написати заяву про відставку - ЗМІ

У секретаріаті Київради щойно було зареєстровано заяву секретаря міськради Олеся Довгого про відставку за власним бажанням.

Як повідомляють джерела ZN.UA, на сьогодні на 17:00 запланована зустріч мера Києва Леоніда Черновецького зі своєю фракцією, а також з головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим.

На вівторок, 19 квітня, заплановане засідання сесії Київради.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Довгий вже написав заяву про відставку. Однак сам Довгий дану інформацію спростував: "Ніяких заяв я не писав! І я не знаю, хто пише такі папери від мого імені!", - Сказав "Сегодня" Довгий.

Як повідомлялося, Довгий з невідомих причин переніс сесію Київради з 14 на 19 квітня.

Для відставки Довгого необхідно 61 голос депутатів. За інформацією джерел, в списку можливих кандидатур на його крісло залишилися дві - Галина Герега (депутат від ГАК, ставлениця Василя Хмельницького, спонсора Блоку Литвина) і Володимир Дейнега (від Партії регіонів). Раніше це місце пророкували колишньому члену БЮТ Юрію Дмитруку.

Нагадаємо, глава КМДА Олександр Попов стверджує, що земельні відчуження, вчинені київською владою за останні роки, досягли 70 млрд грн, а розкрадання зі столичного бюджету склали близько 4 млрд грн.

Попов закликав депутатів змінити керівництво Київради через численні зловживання, але міськрада не підтримала відставку Довгого.

Зараз ви читаєте новину «Довгого таки змусили написати заяву про відставку - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі