вівторок, 13 грудня 2011 15:35

"Донецьку мафію на нари!" - Прихильники Тимошенко ламали ворота суду
17

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

Сьогодні біля будівлі Апеляційного суду Києва зібрались сотні людей з прапорами БЮТу.

Вони також тримали плакат: "Янукович - кат України", скандували гасла "Банду геть!", "Донецьку мафію на нари".

До двору суду зайшла прокурор Лілія Фролова, люди зустріли її вигуками: "Фролову на нари!".

Разом з тим, працівники міліції спочатку не дозволяли вивантажити мітингувальникам апаратуру з машини.

Близько 200 працівників міліції стали по обидва боки від дороги біля Апеляційного суду. Пізніше автівку, на якій народні депутати-"бютівці" привезли аудіо апаратуру, відігнали від входу до двору Печерського суду.

Перед воротами Апеляційного суду виникла серйозна тиснява. Журналістів та народних депутатів не захотіли пускати в приміщення.

Як наслідок, депутати від БЮТ почали ламати ворота, розхитувати їх вперед і назад. Окремі нардепи зуміли прорватися до суду. На Солом'янську площу прийшла уся парламентська фракція БЮТ-Батьківщини.

Пізніше "бютівці" на чолі з першим заступником голови партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим підігнали до паркану Апеляційного суду вантажівку з апаратурою.

Турчинов, зокрема, заявив: "Вони спробували винести їй вирок - 7 років нашій Юлі. І вважають, що вони здолали її. Але вона продовжує боротьбу й у Лук'янівській в'язниці. Тоді вони почали пробувати знищити її фізично, не надаючи лікування. Вони пробували її катувати і замість ліків проводять допити. Замість ліків - знущання, замість лікування - в'язниця. Банду геть!".

"Банду геть!", - підхопили мітингувальники.

Біля Апеляційного суду також стояли два автомобілі "швидкої" допомоги та автозак.

Зараз ви читаєте новину «"Донецьку мафію на нари!" - Прихильники Тимошенко ламали ворота суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі