субота, 27 вересня 2008 12:15

Донецька облрада підтримала Росію в конфлікті з Грузією

Депутати Донецької обласної ради підтримали позицію Росії по конфлікту в Грузії. Про це йдеться у зверненні депутатів, прийнятому сьогодні на 18 сесії Донецької обласної ради 5 скликання.

"Ми, депутати Донецької обласної ради, засуджуємо агресію грузинської сторони, яка здійснила озброєний напад на Південну Осетію, в результаті якого загинули тисячі безневинних людей і підтримуємо дії Росії з установлення миру", - наголошується в тексті документа.

За словами депутатів облради позиція Президента України Віктора Ющенка і МЗС щодо грузино-російського конфлікту не відповідають "інтересам жителів Донецької області".

"Україна не повинна була підтримувати Грузію у військовому конфлікті, вона повинна була сприяти тому, аби її дружні взаємини з Росією і Грузією сприяли примиренню в регіоні", - вважають депутати облради.

У зв"язку з цим вони звернулися до українського парламенту з вимогою "прискорити закріплення в Конституції норми про позаблоковий статус України".

Раніше, Президент України Віктор Ющенко, виступаючи на засіданні Генасамблеї ООН заявив, що РФ здійснила агресію відносно Грузії, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Донецька облрада підтримала Росію в конфлікті з Грузією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі