пʼятниця, 06 січня 2012 14:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Дочка Тимошенко вперше провідала маму в колонії

Дочка Тимошенко вперше провідала маму в колонії

Дочка екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Євгенія 5 січня вперше відвідала маму в Качанівській виправній колонії № 54 у Харкові.

Як повідомляє офіційний сайт Тимошенко, зустріч з екс-прем'єром проходила в окремій кімнаті для побачень.

За словами дочки Тимошенко, у цій кімнаті встановлена ??ліжко. "Мама лежить, не встає, їй боляче сидіти. Вона весь час лежала, поки ми спілкувалися", - додала вона.

Євгенія також повідомила, що стан здоров'я її матері погіршується через постійно включене освітлення. "Через те, що постійно горить світло, її стан погіршується. Ми будемо боротися, щоб припинили порушувати її права. Включене світло - це проти всіх правил ставлення до людини", - підкреслила дочка екс-прем'єра.

Вона також нагадала, що отримала дозвіл відвідувати маму двічі на тиждень. "У будь-які дні я буду вибиратися, але цього дуже мало", - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, слідчий Служби безпеки України Микола Грабик дав дозвіл захиснику Тимошенко Сергію Власенку на постійне її відвідування, а дочці екс-прем'єра - двічі на тиждень.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, представники Харківської облСЕС провели вимірювання рівня освітлення (нічника) в камері у нічний час. Встановлено, що він не перевищує міжнародний стандарт для освітлення вночі навіть палат медичних закладів і не перешкоджає сну, відпочинку і не шкодить здоров'ю осіб, які там перебувають.

Як повідомлялося, сьогодні Державна пенітенціарна служба заявила, що Тимошенко відмовилася від запропонованого їй реабілітаційного лікування у вигляді масажу і занять лікувальною фізкультурою.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що чоловік Тимошенко Олександр виїхав з країни і просить політичного притулку в Чехії. Партія "Батьківщина" пояснила це посиленим тиском на екс-прем'єра через її сім'ю.

Тимошенко відмовляється від медкомісій з Міністерства охорони здоров'я і наполягає на обстеженні незалежними лікарями.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Тимошенко вперше провідала маму в колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі