пʼятниця, 25 червня 2010 18:23

Добкін вважає, що побиття екологів підвищили рейтинг Партії регіонів

Добкін вважає, що побиття екологів підвищили рейтинг Партії регіонів

Події в парку імені Горького в Харкові підвищили рейтинг Харківської міської організації Партії регіонів.

Таку думку на прес-конференції в Харкові висловив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, посилаючись на соціологічні дослідження.

"Штучний конфлікт в лісопарку, він для тих, хто намагався обмовити Партію регіонів, створив зворотну ситуацію. Партія регіонів набрала на 8% більше, ніж місяць тому, до початку всіх зелених подій. Партія регіонів міська має сьогодні 52% підтримки харків"ян. Це свідчить про те, що вони відокремлюють штучне від сьогодення, бачать, що відбувається, і підтримують всі ті зміни, які відбуваються в нашому місті, навіть такі складні, як будівництво нових доріг", - сказав Добкін.

Нагадаємо, 19 травня виконавчий комітет Харківської міської ради ухвалив рішення "Про видалення зелених насаджень між вулицею Новгородською і Сумською в районі вулиці Біла Акація", яким дозволив вирубувати на території Центрального парку культури та відпочинку імені Максима Горького 503 дерева.

20 травня на захист найдавнішого парку міста вийшли активісти з вимогою припинити вирубку сторічних дерев без узгодження з Державною екологічною інспекцією Міністерства охорони навколишнього природного середовища України та без резолюції громадських слухань.

Впродовж двох тижнів на території парку відбулися зіткнення між захисниками дерев і так званою муніципальною охороною. Були встановлені намети, в яких цілодобово чергували активісти, на деревах сиділи альпіністи, щоб перешкодити вирубці дерев. В результаті зіткнень декілька активістів було госпіталізовано.

УЄФА написала офіційного листа віце-прем"єру з питань підготовки до Євро-2012 Борису Колесникову, що вирубка парку в Харкові шкодить іміджу Євро-2012, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Добкін вважає, що побиття екологів підвищили рейтинг Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі