вівторок, 23 листопада 2010 19:55

Добкін каже, що не хоче бути міністром

Добкін каже, що не хоче бути міністром

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін спростовує чутки про його можливе призначення на посаду міністра з питань житлово-комунального господарства України.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів про те, наскільки правдиві публікації у ЗМІ про його можливий перехід на роботу в уряд.

За словами Добкіна, усе це - "цілковиті чутки", і йому важко сказати, кому це вигідно і хто запустив таку плітку.

"Я намагався зрозуміти, хто ці чутки генерує. Річ у тім, що я не знайшов жодну зацікавлену особу, яка б одержала якусь користь, розповсюдивши ці чутки. Мабуть, через певні обставини, я маю трохи більшу популярність, ніж мої інші колеги, тому все, що зі мною пов`язане, викликає інтерес, а кадрові питання вони в принципі завжди цікаві. Ось, мабуть, хтось таку плітку і запустив", - сказав Добкін.

На запитання, чи погодився б він очолити Міністерство ЖКГ, якби така пропозиція надійшла, Добкін відповів: "У мої плани ніколи це не входило. Я про це не думав. Це перше. Друге, якби в мене була розмова з Президентом, і він би бачив мене на якомусь іншому місці, то я в цьому плані солдат. Я б працював там, де мене хотів би бачити Президент. Сьогодні я працюю головою Харківської обласної державної адміністрації, і крапка", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Добкін каже, що не хоче бути міністром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі