середа, 09 березня 2011 11:11

Добкін і донецький губернатор можуть пакувати валізи?

Добкін і донецький губернатор можуть пакувати валізи?

Прем'єр Микола Азаров вимагає замінити регіональних керівників в областях, які найбільше заборгували державі за спожитий природний газ.

Про це він сказав на засіданні уряду у середу.

"Я змушений наголосити на тому, що стан розрахунків за спожитий природний газ фактично підриває зусилля уряду зі стабілізації фінансової ситуації в енергетичному секторі", - сказав Азаров.

За словами глави уряду з початку року борг за газ перевищив 3 мільярди гривень, "а загальна заборгованість за опалювальний період 2010-2011років, який, якщо хтось не помітив, вже закінчується, - майже 11 мільярдів гривень".

За його словами, найбільший борг за газ мають Дніпропетровська, Донецька, Харківська і Луганська області.

Керівник уряду також зазначив, що низький рівень розрахунку за спожите паливо демонструють Закарпатська та Кіровоградська області.

"Доручаю першому віце-прем'єру Клюєву разом з віце-прем'єром Тихоновим у п'ятницю подати пропозиції щодо кадрових рішень відносно керівників, які практично протягом півроку, як мінімум, мирилися з шаленою заборгованістю, і водночас (подати) план погашення заборгованості, який будуть виконувати нові керівники підприємств, або регіонів і відомств", - зазначив Азаров, якого цитує прес-служба Кабміну.

Нагадаємо, що згідно до чинного законодавства для звільнення губернаторів необхідно подання керівника уряду.

Зараз ви читаєте новину «Добкін і донецький губернатор можуть пакувати валізи?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі