четвер, 20 березня 2014 12:42

Для Херсону готують "кримський сценарій" - попереджає місцева влада

Для Херсону готують "кримський сценарій" - попереджає місцева влада

В.о. мера Херсона Володимир Миколаєнко заявив, що місцеві депутати від Партії регіонів готують для Херсону "кримський сценарій" і збираються провести референдум про приєднання до Росії.

Про це він повідомив на прес-конференції.

"Частина депутатів з колишньої більшості, що представляють виключно Партію регіонів, на сьогодні втратили можливість особистого збагачення. Зрозуміло, що у них зростає невдоволення такими подіями, є бажання повернути собі владу. Зараз їх бажання повернутися до влади пов'язано в першу чергу з розгортанням на півдні України сепаратистських рухів. Колишня влада бачить, що на сьогодні громада Херсона їх не підтримує, тому вони орієнтуються виключно на кримський сценарій, і сподіваються на те, що якщо вони допоможуть пану Путіну захопити Херсонську область, то їх, на знак подяки, залишать у владі", - заявив Миколаєнко .

Миколаєнко закликав не допустити розколу держави і підкоритися думці громади міста, яка бачить себе в складі України. Він повідомив про намір звернутися до СБУ та ГПУ з проханням розслідувати факти сепаратистських заяв.

Зараз ви читаєте новину «Для Херсону готують "кримський сценарій" - попереджає місцева влада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі