пʼятниця, 22 травня 2015 12:52

Для безвізового режиму з ЄС Україні потрібні захищені кордони - Парубій

Для безвізового режиму з ЄС Україні потрібні захищені кордони - Парубій
nbnews.com.ua

Існує два ключових питання у запровадженні безвізового режиму між Україною та Європейським Союзом – це біометричні паспорти та захищені кордони.

Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій у четвер ввечері в ефірі телеканалу "1+1".

"Насправді момент захищеності кордонів є одним з ключових у питанні запровадження безвізового режиму", - зазначив він.

"Сьогодні Україна стоїть за всю Європу, за весь цивілізований світ на Сході. Сьогодні наші хлопці гинуть, щоб повернути контроль над кордоном, повернути те, що було загарбано російськими окупантами", - наголосив представник "Народного фронту".

За його словами, парламентська більшість крок за кроком впроваджує реформи, необхідні для надання громадянам України безвізового режиму з ЄС.

"Я переконаний, що півроку – це навіть завеликий термін для виконання Україною вимог, виставлених Європейським Союзом для запровадження безвізового режиму між нашою державою та ЄС", - резюмував Парубій.

Зараз ви читаєте новину «Для безвізового режиму з ЄС Україні потрібні захищені кордони - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі