вівторок, 25 серпня 2020 15:18

Дискусійне у формулюваннях - Разумков пояснив про визнання виборів у Білорусі

Дискусійне у формулюваннях - Разумков пояснив про визнання виборів у Білорусі
Разумков повідомив, коли розглянуть питання виборів у Білорусі

Парламент розгляне постанови щодо президентських виборів у Білорусі. Перед цим депутати мають погодити формулювання, заявив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

"Є процедури. Постанови мають пройти комітет, вони повинні бути підготовлені. Думаю, це буде для депутатів Верховної Ради доволі дискусійне питання у формулюваннях, які є в тих, чи інших пропозиціях, тому це обговорюватимуть на погоджувальній раді. А вже, виходячи з цього, вирішуватимемо: включати чи не включати, розглядати, коли і в якому режимі це може відбутися, - говорить Разумков на брифінгу після засідання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не розумію, як це зробити" - Разумков про вибори на окупованих територіях

"Я вважаю, що для нас це близька республіка, близький народ. Нам дуже важливо, щоб вона зберегла свою незалежність і була європейською державою, яка розвиватиметься разом з нами, а не з'явилася ще одна точка напруги, або навіть війни, не дай боже, на кордонах нашої держави".

Українці оцінили роботу Ради 9-го скликання. Найкраще оцінюють ефективність роботи Верховної Ради поточного скликання молодь та виборці партії "Слуга народу". Найгірше - виборці "Європейської солідарності".

Зараз ви читаєте новину «Дискусійне у формулюваннях - Разумков пояснив про визнання виборів у Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі