понеділок, 26 вересня 2011 20:00

Директор "ПростоПрінту" проситиме політичного притулку у Латвії - ЗМІ

Директор "ПростоПрінту" проситиме політичного притулку у Латвії - ЗМІ

Директор фірми "ПростоПрінт" Денис Олєйніков, який став відомий після скандалу навколо футболок про Донбас, а також обвинувачений у незаконному використанні логотипу Євро-2012, заявив в інтерв'ю ВВС про те, що збирається просити політичний притулок в Латвії.

В даний момент, за його словами, він знаходиться в Хорватії зі своєю сім'єю.

"Це виключно технічне рішення. У моєї сім'ї не було віз до моменту виїзду, а до Хорватії до 31 жовтня громадяни України могли в'їжджати без віз", - заявив Олєйніков.

Український бізнесмен вважає, що на Батьківщині йому і його родині загрожує реальна небезпека, тому поки виключає можливість повернення.

"Ми обов'язково будемо просити політичний притулок, бо це правильно, тому що я не хочу бути людиною без статусу, - заявив Олєйніков. - Я приїхав сюди не тому, що я турист, і найбільше хотів би повернутися в Україну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболки "Спасибо жителям Донбасса" опинилися під загрозою зникнення

"Хорватія - це транзитна країна. Зараз ми розглядаємо Латвію", - заявив бізнесмен.

У Латвії він сподівається відновити бізнес і, по можливості, продовжити політичну діяльність.

Нагадаємо, 21 вересня директор "ПростоПрінту" Денис Олєйніков терміново виїхав з України разом з родиною через переслідування з боку правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Директор "ПростоПрінту" проситиме політичного притулку у Латвії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі