вівторок, 13 січня 2015 15:12

Депутати змусили урядовця відмовитись від статусу учасника АТО

Депутати змусили урядовця відмовитись від статусу учасника АТО
Дмитро Ісаєнко Facebook

Депутати змусили заступника регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитра Ісаєнка написати заяву про відмову статусу учасника бойових дій в зоні АТО.

Про це журналістаи розповів нардеп Володимир Парасюк, - передає кореспондент Gazeta.ua

За його словами, цим статусом Ісаєнко намагався уникнути люстрації.

"Ця людина, побувавши місяць в зоні бойових дій отримав статус учасника. Тим самим укрився від звільнення з посади. Він працював за часів Януковича і мав потрапити під люстраційний закон "Про очищення влади". Він зізнався, що не брав участі у бойових діях", - розповів Парасюк.

Він зазначив, що Ісаєнко написав заяву добровільно після розмови з депутатами і зізнався, що не воював в АТО. Хоча потім закидав заяви, що це "неправомірно".

З Ісаєнком розмовляли позафракційні депутати Борислав Береза та Єгор Соболєв.

Заява про відмову є у Парасюка.

Відомо, що раніше Ісаєнко брав участь у будівництві "стіни" на кордоні з Росією. Ймовірно це і стало підставою для отримання статусу учасника бойових дій. Парасюк розцінює такий випадок зневагою до бійців, які воюють на Донбасі. Він зазначив, що комісія, яка розглядала питання про надання чиновнику цього статусу відповідатиме перед законом.

Зараз ви читаєте новину «Депутати змусили урядовця відмовитись від статусу учасника АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі