середа, 11 лютого 2015 11:32

Депутати змінили межі двох районів Луганщини

Депутати змінили межі двох районів Луганщини

Верховна Рада внесла зміни в адміністративно-територіальний устрій Луганської області, змінивши межі Попаснянського і Слов'яносербського районів.

За таке рішення проголосували 268 депутатів.

"Ці зміни забезпечать нормальне життя і роботу в умовах проведення АТО", - заявив автор законопроекту народний депутат Андрій Артеменко.

На його думку, ці зміни необхідні для того, аби органи місцевого самоврядування населених пунктів, підконтрольних українській владі, могли повною мірою реалізовувати свої повноваження, в т.ч. у бюджетній сфері.

"Cьогодні зміни та встановлення меж потребують Попаснянський і Слов'яносербський райони Луганської області у зв'язку з необхідністю приєднання земель (площею 51,00 га) села Жолобок (фактично підконтрольного українській владі) Фрунзенської селищної ради Слов'яносербського району Луганської області, до Попаснянського району Луганської області", - йдеться у пояснювальній записці.

Автор постанови переконаний, що ці зміни забезпечать організацію нормальних умов життя населення села Жолобок та здійснення його органами місцевого самоврядування передбачених Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні" повноважень.

Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування підтримав цей законопроект та одноголосно рекомендував Раді прийняти документ.

Зараз ви читаєте новину «Депутати змінили межі двох районів Луганщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі