пʼятниця, 07 грудня 2012 23:59

Депутати виділили 94 мільйони на Феофанію, а в Тернополі на зарплатню не вистачить 65 мільйонів – "свободівець"

Депутати виділили 94 мільйони на Феофанію, а в Тернополі на зарплатню не вистачить 65 мільйонів – "свободівець"
Фото: hroniki.net

У "Свободі" нарікають, що бюджет приймали поспіхом, коли мали б проконсультуватися із представниками міст та місцевих рад.

Про це в ефірі "Шустер Live" заявив "свободівець"  Олексій Кайда.

"Закон про бюджет повинен ухвалюватись з урахуванням консультацій асоціацій місцевого самоврядування. Це питання дуже актуально звучить по всіх регіонах. На Тернопільську область не вистачає 65 мільйонів – по захищеним статтям: на зарплати медикам та вчителям. Виділялися гроші на Феофанію – по півріччю додатково виділили 94 мільйони, хоча в мене не вистачає на область зарплатні  для лікарів",- обурюється політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції кажуть, що коли треба буде, то блокуватимуть Раду

Також Кайда висловив припущення про те, чому закон проголосували так швидко та без поправок.

"Для чого було зроблене таке швидке прийняття бюджету? Це пов'язано з тим, що заходять представники округів, серед яких є представники Партії регіонів. Партія регіонів їх боїться, бо вони б мали сказати, що нам необхідно дещо поновити свої кишені. Тому, що не всі мажоритарники будуть голосувати, вони поспіхом приймали цей бюджет", - наголосив він.

Кайда нагадав, що бюджет "приймався із порушенням бюджетного кодексу: треба  розглядати кілька днів, у двох читаннях. 400 сторінок за один день – це нереально".

"Свободівець" обурюється, що  "для себе для любимих вони не хочуть затягнути пояси. Тому затягують їх на шиї українців".

 

Зараз ви читаєте новину «Депутати виділили 94 мільйони на Феофанію, а в Тернополі на зарплатню не вистачить 65 мільйонів – "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі