субота, 05 березня 2011 23:27

Депутат Костенка голосував за Азарова на зло Тимошенко

Депутат Костенка голосував за Азарова на зло Тимошенко

Окремі голосування членів Української народної партії у парламенті є протестом проти колишньої політики уряду Юлії Тимошенко.

Про це в інтерв'ю "5 каналу" повідомив лідер УНП і народний депутат від НУ-НС Юрій Костенко, коментуючи голосування свого однопартійця Олександра Слободяна за кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єра.

"Українська народна партія представлена шістьма народними депутатами у Верховній Раді. Жоден з них не став "тушкою" чи "тушканчиком". Ми всі як були у складі фракції НУ-НС, так і залишились", - зазначив він.

Ця позиція, за словами Костенка, стосується економічного протесту проти політики попереднього уряду і конкретно прем'єр-міністра.

"Вона збільшила за один день плату за спецводокористування у 695 разів. У такий спосіб суттєво позинила конкурентність цього єдиного в Україні народного підприємства. Така екномічна політика привела майже до банкрутства одного з найкращих виробництв", - підкреслив нардеп.

"Що таке тушки? Ті, хто юридично вийшли з фракції і почали разом з більшістю голосувати за ті чи інші рішення. Наші рішення з приводу голосування приймають у політичному органі партії.", - пояснив він.

Костенко сказав, що "після невдалої спроби змінити життя на краще, екс-президент Ющенко і екс-прем'єр Тимошенко готуються до виборів". Тому, на його думку, хочуть "всю свою нездалість у вирішенні соціально-економічних проблем перекласти на когось".

Лідер УНП вважає, що Тимошенко на своїй посаді впершу чергу намагалася вирішувати соціальні проблеми, а для зростання економіки нічого не зробила.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Костенка голосував за Азарова на зло Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі