вівторок, 01 лютого 2011 17:51

Колесніченко прогнозує нові "тушки" в БЮТ

Колесніченко прогнозує нові "тушки" в БЮТ

Народний депутат з фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко спрогнозував, що ще десь 10-15 парламентаріїв залишать фракцію "БЮТ- "Батьківщина ".

"Ще десь 10-15 чоловік відійдуть від цієї фракції. Тому що після сьогоднішнього виступу пана президента стало зрозуміло, що людина вкотре запропонував відкриту руку для того, щоб люди сіли за круглий стіл і відкинули свої корпоративні амбіції заради майбутнього держави, кожної людини в Україні", - підкреслив парламентарій.

"А коли перша, друга, третя кримінальні справи відносно колишніх високопоставлених дійдуть до логічного завершення у судових процесах, тоді, мені здається, цей процес буде більш незворотнім", - переконаний політик.

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року.

Згідно з даними сайту ВР, з фракції БЮТ за таке рішення проголосували: Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Анатолій Семинога, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Антон Яценко. Як наслідок, усіх їх було відразу виключено із фракції.

ИМК

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко прогнозує нові "тушки" в БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі