вівторок, 04 жовтня 2022 18:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов пояснив, як мобілізація дестабілізує Росію

Данілов пояснив, як мобілізація дестабілізує Росію
Секретар РНБО Олексій Данілов пояснив, як мобілізація дестабілізує Росію. Фото: ОП

Оголошена в Росії "часткова" мобілізація діє як механізм дестабілізації політичної ситуації в цій державі.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов у Twitter. Він також наголосив, що Україна не жартувала про те, що ніколи не здасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ успішно форсували річку Інгулець і зайшли в кілька населених пунктів на півночі Херсонщини – свіжа карта

"Мобілізація діє як механізм дестабілізації РФ. Путін – між молотом і двома ковадлами: ударами ЗСУ, протестами в Росії і тиском Заходу. План "порятунку" – анексія, ядерний шантаж, примус до миру. Але є нюанс: ми не жартували, що ніколи не здамося. Російській Карфаген має бути зруйнований", – написав Данілов.

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, як ухвалювали рішення не вести переговорів з РФ, поки президентом там буде Володимир Путін.

За його словами, це рішення на засіданні РНБО 30 вересня ухвалили одностайно. Про це секретар РНБО розповів в ефірі національного телемарафону.

Зараз ви читаєте новину «Данілов пояснив, як мобілізація дестабілізує Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі