неділя, 11 вересня 2022 00:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов назвав одну з важливих цілей війни України проти Росії

Данілов назвав одну з важливих цілей війни України проти Росії
Данилов: якщо залишити Росію недоторканою, то реванш з її боку неминучий. Фото: president.gov.ua

Україна за підсумками війни з Росією повинна раз і назавжди відучити Москву від думки, що можна нападати на сусідні країни.

Особливо Москва повинна відучитися від думки, що можна нападати на Україну - хоч так само підло, як 24 лютого, хоч як інакше, розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв'ю "Голосу Америки".

Данилов зазначив, що якщо Росія залишиться в такому вигляді, в якому вона є зараз, то спроба взяти реванш за принизливу поразку в Україні - це буде тільки питання часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов оцінив ймовірність нового наступу росіян на Київ

"Тому наше завдання - зробити Росію такою, щоб у неї не було навіть бажання думати, що вона може нападати на сусідів, тим більше таким чином, як вона зробила стосовно нашої країни" - підкреслив секретар РНБО.

При цьому Данілов додав, що Збройні Сили України зупиняться тільки там, де цього вимагатимуть інтереси країни, а війна не закінчиться, поки росіяни не будуть вигнані з усіх окупованих ними українських земель.

При цьому раніше Данілов також заявляв, що закінчення війни – це звільнення від російських окупантів всіх українських територій. Інші варіанти навіть не розглядаються.

Президент України Володимир Зеленський також проти переговорів з РФ. Збереження сили на полі бою дозволяє Україні відбивати спроби президента РФ Володимира Путіна почати переговори, розповіли в ОПУ.

Зараз ви читаєте новину «Данілов назвав одну з важливих цілей війни України проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі