вівторок, 15 листопада 2016 13:07

"Дав вказівку спалити Липецьку фабрику" - у мережі описали ідеального Порошенка

"Дав вказівку спалити Липецьку фабрику" - у мережі описали ідеального Порошенка
Фото: korrespondent.net

Громадський діяч Дмитро Корчинський порадив президентові Петру Порошенку, як стати гарним керівником держави.

У своєму Facebook він написав тези, які допоможуть президенту "подолати шатун-майдан".

"Позаяк режим країни-агресора не дає мені можливості продати Липецьку фабрику за реальною ціною, я дав вказівку менеджерам спалити її нафіг. Прямий ефір пожежі ви можете спостерігати просто зараз на екрані за моєю спиною. Х*й вам, окупанти, а не мої цукерки", - написав для Порошенка активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 роки після Майдану. Рада виконала менше ніж половину обіцяного

Він наголосив, що після цього не буде необхідності підтримувати дипломатичні стосунки з країною-агресором.

"Керівництво Нацбанку та Фонду гарантування вкладів - усі виявилися агентами Путіна. Абсолютно випадково вони щойно загинули в автокатастрофі на Бориспільській трасі. Стрім цієї трагедії ви просто зараз можете бачити на екрані за моєю спиною. Свою долю з їхніх підлих оборудок я віддаю на оплату комунальних платежів. Найближчі 5 років за громадян сплачую я", - пропонує президентові Корчинський.

Позитивним кроком він вважає націоналізацію бізнесу наближених до Путіна людей та українських олігархів.

"В автівці, яка зіткнулася з автівкою Гонтаревої, їхав Ахметов (Льовочкін за кермом). На жаль, вони теж загинули. Несподівано СБУ прямо на місці злочину в сауні заарештувала Віктора Медведчука. Путін вже запропонував обміняти його на всіх українських заручників, які утримуються в Московії та на окупованих територіях. У довісок до Медведчука ми запропонували всю фракцію "Опоблоку". Путін відмовлявся, але ми наполягли", - пропонує активіст.

Також він звертає увагу Порошенка на необхідність амністувати незаконно арештованих бійців АТО та патріотів.

На президентських виборах 2014-го Порошенко отримав понад половину (54,7%) голосів виборців. Він переміг у першому турі. Вересневий рейтинг глави держави становив 9,8%.

Зараз ви читаєте новину «"Дав вказівку спалити Липецьку фабрику" - у мережі описали ідеального Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі