четвер, 24 жовтня 2013 14:52

"Дай мені повноваження, я їх усіх тра*ну" - в мережу потрапив запис нібито розмови про Тимошенко

"Дай мені повноваження, я їх усіх тра*ну" - в мережу потрапив запис нібито розмови про Тимошенко
Фото: kievskaya.com.ua

Скандально відомий журналіст Анатолій Шарій опублікував на своїй сторінці в соцмережах запис телефонної розмови, на якому нібито можна почути голоси захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка з нардепом Сергієм Пашинським а також дочкою екс -прем'єра Женею Тимошенко.

Із розмови зрозуміло, що нібито Власенко і Пашинський не в захваті від діяльності Олександри Кужель, і, мабуть, усієї фракції "Батьківщина".

Женю Тимошенко нібито Власенко попросив звернутися до всіх членів фракції з проханням:

"Я задовбався з кожним лаятися. Вилізла заява Кужель про те, що, виявляється, у вихідні готувала законопроект про виїзд Тимошенко до Німеччини. Що я хочу тебе попросити: будь ласка, прийди в 17.00 на цю фракцію і дуже ввічливо попроси їх просто не коментувати взагалі. Бо якщо їм це скаже хтось інший, вони просто цього не сприймуть. Це повна маячня. Вони не розуміють ситуації, не розуміють, що відбувається, дають якісь коментарі від ліхтаря".

Потрібно відзначити, що приналежність голосу Сергію Власенку, можна поставити під сумнів.

Більше слухайте в самому записі.

Зараз ви читаєте новину «"Дай мені повноваження, я їх усіх тра*ну" - в мережу потрапив запис нібито розмови про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі