середа, 16 квітня 2014 00:25

Чорновіл запідозрив владу України у домовленості з Кремлем

Чорновіл запідозрив владу України у домовленості з Кремлем
Тарас Чорновіл. Фото: file.liga.net

Народний депутат попередніх скликань Верховної Ради Тарас Чорновіл заявив, що Луганська і Донецька області здані нинішньою владою України за домовленістю.

Таку думку політик висловив в ефірі телеканалу ТВі.

"Чи будемо звільняти? Чи будемо відновлювати порядок? Від нашої влади ми бачимо дуже чітку відповідь: ні, не будемо", - зазначив Чорновіл.

На його переконання, Луганськ і Донецьк здані так само, як Крим.

"Про питання, чи вживати активних дій, чи викурювати звідти тих окупантів і сепаратистів, які там є, дуже синхронно сказали на днях Янукович зі своїми двома прибічниками, Чуркін, Єфремов і Юлія Тимошенко", - наголосив екс-нардеп.

За його словами, всі ці політики сказали одне.

"Всі вимоги, які йдуть, старається красиво озвучити і Олександр Турчинов. Ми маємо багато доказів того, що це – змова", – резюмував Чорновіл.

Нагадаємо, 14 квітня виконувач обов'язків президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов підписав указ про початок антитерористичної операції на сході України. Контроль за виконанням цього рішення покладається на секретаря РНБО України Андрія Парубія.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл запідозрив владу України у домовленості з Кремлем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі