неділя, 19 липня 2015 21:23

Цього тижня Луганщина може мати нового губернатора, є три кандидати

Цього тижня Луганщина може мати нового губернатора, є три кандидати

Президент України Петро Порошенко наразі визначається з-поміж трьох кандидатур на посаду голови Луганської військово-цивільної адміністрації. Призначення може відбутися уже наступного тижня.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу ICTV.

"На цьому тижні я планую поїхати у Луганську область. Зараз переді мною стоїть питання дуже непростого вибору: я маю три кандидатури і зараз відбудуться співбесіди з ними для того, щоб вибрати надійну людину, яка би продовжила справу Геннадія Москаля і яка би захистила українську державність. Яка би не боялася лізти під кулі і забезпечила достойне життя на Луганщині українським громадянам", - сказав Порошенко.

Наразі президент відмовився уточнити імена цих кандидатів.

Раніше повідомлялося, що волонтер, координатор громадської організації "Народний Тил" Георгій Тука може стати керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Також, за словами політолога Костянтина Бондаренка, розглядається як один з кандидатів на посаду губернатора Луганщини і лідер Всеукраїнського громадського об'єднання "Народна довіра" волонтер Сергій Шахов.

Нагадаємо, раніше Луганську обласну військово-цивільну адміністрацію очолював Геннадій Москаль. Після перестрілки у Мукачевому за переділ сфер впливу в регіоні президент перепризначив Москаля з посади губернатора Луганщини в Закарпатську ОДА.

Зараз обов'язки голови Луганщини виконує екс-заступник Москаля з питань охорони громадського порядку і безпеки і колишній СБУшник Юрій Клименко.

Зараз ви читаєте новину «Цього тижня Луганщина може мати нового губернатора, є три кандидати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі