неділя, 30 вересня 2007 11:03

Члени виборчкома у Чернігові влаштували побоїще

У Чернігові в окружній виборчій комісії територіального виборчого округу N 211 зафіксовано гострий конфлікт - тут відбулася бійка між представниками від опозиції і коаліції.

Про це повідомив під час брифінгу в незалежному прес-центрі "Вибори-2007" керівник виборчих програм Громадської мережі "Опора" Олександр Ломако.

За його інформацією, близько 7:10 в окружній виборчій комісії ТВО N 211 побилися заступник голови комісії, представник від "НУ-НС" Сергій Соломаха і член комісії від КПУ Валерій Солдатов.

За словами Ломако, Соломаха розірвав списки на внесення змін до складу УІК міста. Він стверджує, що зроблена спроба фальсифікувати ухвалу комісії N41, оскільки, за його словами, ухвала стосувалася інших речей, а не змін у складі УІК. У свою чергу, представники комісії від коаліції звинувачують Соломаху в зриві виборів.

"На 9:30 засідання УІК ще не почалося. Це найбільш проблемний округ. Все на місці, але сваряться", - констатував Олександр Ломако.

Також він прогнозує, що в окружній комісії можуть бути проблеми з прийомом протоколів УІК і оголошенням підсумків голосування в місті Чернігові, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Члени виборчкома у Чернігові влаштували побоїще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі