середа, 13 лютого 2008 12:14

Червоненко обурився тим, що Васюнику віддали гроші для Євро-2012

Голова Національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Євген Червоненко обурений тим, що Кабінет міністрів сьогоднішнім рішенням усунув агентство від розподілу коштів на підготовку і проведення чемпіонату і передав ці функції віце-прем`єр-міністру з питань гуманітарної політики Івану Васюнику.

Про це Червоненко заявив сьогодні журналістам.

"Агентству дана роль, за словами прем`єра, урядового комітету, але читайте це як "поштову скриньку", - наголосив Червоненко.

Він зазначив, що згідно з нормами УЄФА і "здоровим глуздом" управління при підготовці до чемпіонату вимагає "єдиного замовника".

"Не подобається прізвище Червоненко, хай буде інше, але не можна підміняти суть менеджменту і управління", - наголосив Червоненко, зазначивши, що в ухваленому урядом рішенні не враховані деякі побажання Президента України.

Червоненко повідомив, що свою думку про рішення уряду він має намір висловити Президенту і прем`єр-міністру, зазначивши, що питання підготовки до Євро-2012 має бути виведено з політичного процесу.

Раніше Червоненко заявляв, що очолюване ним відомство має бути головним замовником і координатором робіт з організації першості, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Червоненко обурився тим, що Васюнику віддали гроші для Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі