четвер, 02 червня 2011 18:10

Черновецький за крок від відставки?

Черновецький за крок від відставки?

Регламентна комісія Київради підтримала ініційоване депутатами фракції "БЮТ- Батьківщина" проект рішення "Про дострокове припинення повноважень Київського міського голови Леоніда Черновецького".

Про це після засідання профільної комісії заявила лідер київської БЮТ Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба фракції.

"БЮТ єдина політична сила, яка домагалась відставки Черновецького у правовому полі. Нам це вдалося і тепер залишилось тільки одне голосування - на сесії Київради. Звичайно, Олександр Попов зробить все, щоб запобігти відставці мера, адже йому вона не вигідна. Оскільки шанси, що він переможе на позачергових виборах мера, близькі до нуля", - заявила лідер столичних "бютівців".

Вона також сподівається, що ця постанова буде поставлена на голосування на найближчій сесії Київради, яка запланована на 23 червня.

"Ми виносили цей проект рішення раніше безпосередньо на сесію Київради, але БЮТу відмовили у цій пропозиції через те, що він не розглядався профільною комісією. Тепер питання має обов'язково бути вненесене на розгляд сесії Київради", - переконана Меліхова.

Вона також нагадала, що у комісії Київради з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики перебуває проект рішення про звернення до Верховної Ради щодо призначення позачергових виборів депутатів Київради та київського голови.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький за крок від відставки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі