вівторок, 18 березня 2008 20:20

Черновецький радий, що комуністи проголосували проти нього

Київський міський голова Леонід Черновецький висловив упевненість в тому, що його команда в Київраді після виборів збільшиться в півтора рази. "Це дасть мені можливість проводити рішення, абсолютно незалежні від багатьох корумпованих депутатів як Верховної Ради, так і місцевих рад", - наголосив Черновецький.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу.

Він також сказав, що в його новій команді кияни побачать нові обличчя.

Черновецький переконаний, що в Києві за час його перебування на посаді голови КМДА зроблено багато корисного, і він цим пишається. Також він сказав, що багато чого дізнався за останні два роки, і не тільки про господарство, але й про політику. "Від політики я в жаху", - сказав він.

При цьому мер пообіцяв, що зробить все можливе, щоб Київ не став політичним плацдармом для жодної політичної партії, оскільки вважає це неправильним.

На питання журналістів, у зв`язку з чим він сьогодні відвідував офіс Партії регіонів, Черновецький відповів, що був сьогодні не тільки там, і йому цікаво, хто і що думає з приводу перевиборів у Києві.

Він сказав, що не буде представником якоїсь партії на виборах. "Я господарник, от і все", - сказав Черновецький.

Крім того, коментуючи голосування фракції КПУ у Верховній Раді з питання виборів у Києві, Черновецький сказав: "Якби комуністи мене підтримали, то я б, напевно, не висувався на наступні вибори, тому що я правий за ідеологією". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький радий, що комуністи проголосували проти нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі