пʼятниця, 09 листопада 2007 16:58

Черновецький боротиметься з наркоманією у Києві

Мер Києва Леонід Черновецький стурбований поширенням наркоманії в столиці. Про це він сказав на засіданні колегії Київська міської державної адміністрації.

"Наркоманія, що просто охопила країну, і ми перебуваємо в одному із нехороших місць із транзиту наркотиків та їх вживання. Результатом стали хвороби СНІД і гепатит С...", - сказав Черновецький.

У зв"язку із цим він доручив головному управлінню охорони здоров"я й медичного забезпечення організувати висвітлення комунальними засобами масової інформації проблеми наркоманії.

Також Черновецький вважає, що ЗМІ повинні популяризувати здоровий спосіб життя.

Він вважає, що в школах необхідно ввести як мінімум один урок у тиждень для роз"яснювальної роботи про шкоду вживання наркотиків і небезпеки хвороб, які за цим слідують.

Черновецький вважає, що аналогічні уроки необхідно ввести й у вищих навчальних закладах.

"Щоб вони (учні й студенти) знали про те, яку небезпеку несе шприц уже використаний", - зазначив мер.

Черновецький пригнічений реакцією суспільства на пропозицію, яка надійшла йому від лідера блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрія Луценка, пройти тест на вживання наркотиків і спиртного.

Раніше Луценко заявив, що готовий здати аналіз крові в прямому ефірі телекомпанії "5-й канал" одночасно із Черновецьким на наявність у крові наркотиків, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький боротиметься з наркоманією у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі