понеділок, 02 січня 2023 23:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Цегла від Кремля не підлягає декларуванню – НАЗК

Цегла від Кремля не підлягає декларуванню.

Жодної цінності для світу цей непотріб не представляє. Про це написало Національне агентство з питань запобігання корупції.

"Чи підлягають декларуванню залишки від Кремля?", – запитало НАЗК і відповіло.

"Після перемоги українці захочуть привезти сувенір з Москви у вигляді залишків Кремля. Росіяни багато розповідали, буцімто цей "палац" з червоної цегли, є історичною будівлею, якій ціни немає. НАЗК підтверджує – жодної цінності для світу цей непотріб не представляє", – пишуть.

Автор: Facebook.com/NAZKgov
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрібно більше озброєння: Залужний підсумував 2022-й

НАЗК повідомило декларантам, які зараз захищають Україну у складі ЗСУ, ТрРО і добровольчих формувань, що такий "сувенір" не підлягає відображенню у розділі "Цінне рухоме майно (крім транспортних засобів)" декларації.

"Оскільки не просто не перевищує 100 прожиткових мінімумів, а й взагалі не представляє жодної цінності. Так само, на нього не поширюються антикорупційні обмеження щодо одержання подарунків", – розповіли.

Служба безпеки України висміяла президента країни-агресорки РФ Володимира Путіна.

Укрпошта створила конверт, на якому зобразили плешиву особу, схожу на Путіна. За плече його схопили Збройні сили України.

Зараз ви читаєте новину «Цегла від Кремля не підлягає декларуванню – НАЗК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі