понеділок, 22 лютого 2010 14:27

Чечетов: Тимошенко хоче напаскудити напередодні інавгурації

Чечетов: Тимошенко хоче напаскудити напередодні інавгурації

"Регіонал" Михайло Чечетов назвав ознакою істерії бажання БЮТ зібрати напередодні інавгурації Януковича позачергове засідання Ради для відставки Юлії Тимошенко.

"Це ознака істерії. Невміння гідно і красиво програвати. Не можна так любити крісло, якщо народ вас не хоче", - заявив "регіонал" в коментарі Gazeta.ua.

Чечетов вважає, що Тимошенко хоче повторити в парламенті ту промову, яку виголосила на засіданні Вищодо адмінсуду і таким чином принизити Януковича напередодні інавгурації.

"Тимошенко хоче напаскудити напередодні інавгурації. Вона хоче повторити в парламенті ту промову, яку виголосила в суді. Ця промова безпідставна, повна маячня. Таким чином вона хоче не Януковича принизити, а країну, і помститися за свою ганьбу", - сказав Чечетов.

Він також заявив, що питання про відставку Тимошенко буде розглянуте у парламенті після інавгурації Януковича. "Після дощика в четвер. А четвер це буде друге (2 березня) число. Тільки в четвер після інавгурації", - уточнив Чечетов.


Нагадаємо, що сьогодні фракція БЮТ ініціювала позачергове засідання парламенту для розгляду постанови про відставку уряду і направила спікеру відповідну заявку.

Проте Литвин повернув її, аргументуваваши це тим, що документи невірно оформлені.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Чечетов: Тимошенко хоче напаскудити напередодні інавгурації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі