понеділок, 15 листопада 2010 10:35

Чечетов про мітинг підприємців: "Ультиматуми не пройдуть"

Чечетов про мітинг підприємців: "Ультиматуми не пройдуть"

Із владою не можна говорити мовою ультиматуму.

Про це Gazeta.ua сказав заступник лідера фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи інформацію про те, що 16 листопада під парламентом збираються підприємці, які мітингуватимуть проти прийняття Податкового кодексу.

"У нас влада дуже сильна і вона не дозволить нікому говорити з нею мовою ультиматуму. Це безперспективний шлях і нікому не дозволений. - наголосив він. - Влада сідає за стіл переговорів, домовляється. Проте мовою ультиматумів нікому не дозволено з нею говорити".

За словами нардепа, попри пікети підприємців, Податковий кодекс все одно розглянуть.

"Якщо рішення буде в інтересах держави, воно буде прийнято. Бо в нас в країні 13 мільйонів пенсіонерів, яким треба платити пенсії. Ми живемо в країні, де все має бути порівну. Не може бути такого, що син рідний, а донька - ні. Ми живемо в одній сім'ї", - підкреслив він.

"Влада може піти на максимальні поступки, але це не можуть бути поступки, які враховуватимуть інтереси тільки окремих верств населення, якихось груп. У влади є бюджетники, пенсіонери, інваліди, діти. Влада не може думати про одних підприємців і бізнесменів, тому відкрита для діалогу. Дискусії продовжуються, але не треба очікувати, що Податковий кодекс буде відкладений. Цей документ буде розглянутий парламентом. Рішення, яке буде потрібне в інтересах країни, буде прийняте", - зазначив Чечетов.

Нагадаємо, з огляду на запланований Верховною Радою на 16 листопада розгляд проекту Податкового кодексу в другому читанні, до Києва з усіх областей України вже вранці 15 листопада з'їжджаються незадоволені цим проектом. За прогнозами організаторів пікетів, перед парламентом збереться близько 50 тисяч підприємців. Учасники протесту вимагають відкласти ухвалення цього варіанту Податкового кодексу до того часу, поки не буде розроблений новий його варіант, але вже за участю підприємців.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов про мітинг підприємців: "Ультиматуми не пройдуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі