субота, 06 листопада 2010 15:32

Податковий кодекс не треба підганяти під бюджет - "бютівець"

Податковий кодекс не треба підганяти під бюджет - "бютівець"

Народний депутат із фракції БЮТ Сергій Міщенко вважає, що спочатку парламент мав би прийняти бюджет на наступний рік, а потім підготував Податковий кодекс.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Думаю, не треба було поспішати, а підійти до кодексу системно. Не підганяти його під бюджет. Необхідно було спокійно винести бюджет на голосування, прийняти, а потім до весни не поспішаючи підготувати Податковий кодекс", - зауважив "бютівець".

"Зараз вони дуже поспішають. Бо добрались до корита, а п'ятак по дну лупає, бо грошей немає. Треба ж їх у когось збирати, доїти "корову". Та її немає. Тому склалась така ситуація", - наголосив депутат.

Міщенко зазначив, що до проекту Податкового кодексу пропонується більше чотирьох тисяч поправок.

"Їх фізично складно розглянути. Наскільки я знаю, "регіонали" підштовхують, щоб це швидше робилось. Зробити поспіхом кодекс означає розвалити країну, поставити у позу "зю" бізнес і підприємства. Вони ж у них теж є. Тому існують корпоративні інтереси. Вони тут можуть навіть своїх "перекинути через коліно". Але це владі буде складно зробити. Тому що у родичів членів Партії регіонів є малий і середній бізнес. Саме з цієї причини щодо кодексу висловлюють обурення і самі "регіонали", - підкреслив він.

За словами парламентаря, опозиція в комітетах бореться за те, щоб не дати владі знищити малий та середній бізнес.

Нагадаємо, у четвер під стінами парламенту пройшов мітинг підприємців, які протестували проти прийняття Податкового кодексу. Його розгляд депутати перенесли на наступний сесійний тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Податковий кодекс не треба підганяти під бюджет - "бютівець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі