четвер, 08 липня 2010 11:05

Чечетов натякнув, що спонсор БЮТ перейде до коаліції

Чечетов натякнув, що спонсор БЮТ перейде до коаліції

Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов не виключає, що депутат від БЮТ Наталія Королевська незабаром приєднається до правлячої коаліції.

За його словами, спільна з "бютівкою" робота над законопроектом "Про засади державної регуляторної політики у сфері державної діяльності є нічим іншим, як "конструктивною роботою парламенту".

"Ми підтримуємо позитивні ініціативи наших політичних опонентів, які йдуть на користь держави і народу. Ми вітаємо подібні ініціативи і з задоволенням підтримуємо законодавчі акти. А що стосується Наталії Королевської, то вона практично відійшла від опозиції і своїми діями позиціонує себе в складі коаліції. Думаю, незабаром вона себе і де-юре оформить", - повідомив "регіонал".

Народні депутати Наталія Королевська (БЮТ) і Михайло Чечетов (Партія регіонів) розробили законопроект N 4286 про приведення ряду законодавчих актів України у відповідність із Законом "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності". 

Нагадаємо, що Королевська є одним зі спонсорів блоку Юлії Тимошенко.

ІМК

Зараз ви читаєте новину «Чечетов натякнув, що спонсор БЮТ перейде до коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі